Ondergedoken.

Rontu had het vandaag weer aan hoor, het was zo erg dat ik maar ondergedoken ben.

Gelukkig was het droog en stond de deur open, zodat ik me goed kon verstoppen in de tuin.Weet je, die maf rende me iedere keer voorbij, ze zag me dus echt niet.Trouwens als ik me niet verstopt had zag ze me ook niet en rende me gewoon ondersteboven.Waar Rontu af en toe last van heeft weet ik niet hoor, maar ik ben volgens mij nooit zo te keer gegaan.De mat die bij de achterdeur ligt, teminste daar ligt hij normaal gesroken, die lag vanmiddag onder de eetkamertafel.Het boomschors lag weer eens overal behalve in de tuin.Ook waren er bergen en kuilen in de tuin, het zand schoof namelijk ook alle kanten op als ze weer eens een buikschuiver maakte onder het rennen door.

Hopelijk heeft ze er morgen niet zoveel last van, want ze hebben dan een zonnetje voorspeld en daar wil ik dan wel van genieten,door lekker in de tuin te gaan liggen en te dromen over van alles en nog wat.

4 gedachten over “Ondergedoken.

  1. Kunnen jullie daar niet eens een mooie actie foto van maken. Ik wil dat wel eens zien hoe mooi ze kan rennen of is het racen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.