Grote mensenbed!

Reeglmatig vertellen wij dat we weer eens op het grote mensenbed gaan liggen of dat we erop gelegen hebben.
Nou zo ook gisteren avond.
Samen met het baasje (van hem zijn die wiebeltenen) op het bed, hij was aan het lezen en wij droomde maar wat raak.

Vanavond gaat dit feest niet op, want eerst moeten we naar school en daarna zitten we helemaal onder het zand en dat willen baasje en vrouwtje liever niet op het bed hebben liggen, dat schuurt zo zeggen ze, maar daar hebben wij toch ook geen last van.Dus als wij thuis komen gaan we maar gelijk onze huisjes in om daar te de nacht door te brengen.Dat moeten we trouwens altijd hoor, als we dan wel eens op het grote mensenbed liggen moeten we ook gewoon onze huisjes in ook al hebben we daar dan geen zin in.

3 gedachten over “Grote mensenbed!

  1. Ow dat is wel lekker om even zo te genieten op het grote mensenbed! Soms mag ik het ook van mijn vrouwtje, dan legt ze een ander speciaal dekbed erop voor mij 😉 Fijne avond nog en slaap lekker in jullie huisjes!

  2. Van zand weten mijn papa en mama ook alles af. Ik heb vandaag meegeholpen in de tuin! Leuk joh! Wanneer gaan jullie het vrouwtje helpen met bijvoorbeeld boomschors vegen? Misschien mag dat wel in bed!
    Welterusten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.