Erg lief geweest.

Toen het baasje en vrouwtje gisteren zijn vertrokken naar Duitsland hebben ze eerst ons bij opa en oma gebracht.
Nog even wat gekletst en daarmna zijn ze weg gegaan, in de auto en wij mochten niet mee.
De vorige keer waren we niet lief geweest en schaamde ons zelf daar eigenlijk nog voor, dus hadden we ons voor genomen om deze keer wel lief te zijn en ja hoor, het is gelukt.
We zijn zelfs zo lief geweest dat oma dat maar beef herhalen.

Het was voor ons een verrassing of het baasje en vrouwtje gisteren nog terug zouden komen of vandaag pas, het is vandaag geworden.
Ze belden gisteren op met de mededeling dat ze het bed in ons nieuwe huis gingen uitproberen, want als het niet lekker lag moesten ze nog voor 1 Juni een ander kopen.
Ja jullie lezen het goed, 1 Juni is de dag dat ze officieel de sleutel krijgen.
Ook was er dat huis al een bed voor ons, maar je denkt toch niet dat we in zo’n raar bedje gaan liggen om te slapen, baasje en vrouwtje moeten onze huisjes maar meenemen.

Vanmorgen ging de telefoon dat ze goed geslapen hadden en dat ze weer op tijd bij ons zouden zijn, dat waren ze dan ook zo rond de klok van twee uur.
En weer zei oma tegen hun dat we erg lief waren geweest en dat vond ze leuker dan ons gedrag van de vorige keer, we hadden dus goed ons best gedaan om lief te blijven.

De rest van de dag waren baasje en vrouwtje alleen maar bezig over de notaris en de verkopen en de gezellige dag die ze hadden gehad (de volgende keer gaan wij gewoon weer mee hoor, we hebben het wel goed bij opa en oma, maar in Duitsland vermaken wij ons ook prima) en daarnet zijn ze naar de winkel gegaan om de cadeaupasjes van het vrouwtje al voor een deel op te maken, er zijn allemaal dingen voor in het huisje gekocht, mooi hoor.

5 gedachten over “Erg lief geweest.

  1. Profociat. En wat een leuke datum 1 juni! Hopelijk kunnen jullie veel mooie spulletjes vinden bij Ikea, voor jullie TWEEDE HUISJE. Geniet ervan!

  2. Remco en Patricia gefeliciteerd met jullie 2e huisje.
    En wat goed he dat de meiden zich hebben gedragen,best wel iets om trots op te zijn!
    😀 😛 😀 😛 😀 😛

  3. Van harte gefeliciteerd met jullie huisje in Duitsland! En de meiden hebben zich nu dan wel gedragen,maar we gaan hun nog wat in hun oortjes influisteren aankomende zondag 😮 😮 😕 😉 😀 .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.