Crufts 2005

Afgelopen woensdag is het vrouwtje met de boot naar Engeland gegaan, om onze fokker Ilone aan te moedigen op een van de grootste internationale hondenshows. De Crufts 2005 is niet zomaar een hondenshow waar iedereen zich kan inschrijven. Nee, je moet op eerdere shows in de prijzen gevallen zijn, en dan pas kan je deelnemen aan de Crufts.

Ze komt pas zaterdagnacht thuis, dus we moeten het op dit moment helemaal alleen met het baasje doorbrengen. Gelukkig werkt het baasje thuis, want anders zouden wij van 06:00 tot 17:00 helemaal alleen thuis zijn. Dat kunnen we wel, maar dit is toch wel fijner voor ons.

Wij gaan vanavond en morgen kijken, kijken jullie ook, misschien zien we het vrouwtje dan wel!?

BBC2
Vrijdag 20:30-21:30
Zaterdag 21:05-22:15

11 gedachten over “Crufts 2005

 1. We gaan zeker kijken! Maar heb ik gisteren daar niet al iets van kunnen zien. Afgelopen donderdagavond op BBC?
  Groetjes weer.

 2. Vrijdag gaat het een beetje moeilijk,want dan heb ik ringtraining, maar zaterdag ga ik zeker kijken.
  Bedankt dat jullie deze tijden doorgegeven hebben.
  Groetjes aan je eenzame baasje.

 3. Zeker weten dat ik ga kijken altijd leuk om te zien. Zo vaak is er niet iets over de honden op tv. Ilone nog van harte gefeliciteerd met de mooie pups. Hopelijk veel plezier en succes op de Crufts en we lezen het verslag hier wel weer.

  Groetjes Mariska, Simba en Ziggy.

 4. Hallo allemaal,
  Vandaag ben ik weer lekker thuis en een beetje aan het bijkomen van alle gebeurtenissen. Spannend en gezellig was het. Ik ben lekker vertroeteld door iedereen dus namens mijn vrouwtje wil ik Patricia bedanken voor het gezellige weekend en voor al het knuffelen dat ze met me heeft gedaan en niet te vergeten voor de lekkere yoghurt. Ook Remko bedankt voor het wegbrengen en ophalen van ons allemaal. 😀

 5. Sorry dat we nu pas reageren maar we zijn weg geweest.
  Gefeliciteerd met het huisje (of is het nog niet defenetief) en Ilone gefeliciteerd met de nieuwe aanwinst wat zien ze er lief uit.

  tot snel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.