Ze weet hoe het moet.

Wat is die Rontu toch een knappe meid zeg.
Ze is voor het eerst loops en weet gelijk hoe het moet.

Als ze per ongeluk rond loopt (zonder broekje) en het vrouwtje vraagt of ze het broekje aan wilt of haar huisje in gaat, schiet ze in een lijn een huisje in (soms die van haar maar ook mijn huisje is geliefd).
Ook als we weer van buiten naar binnen gaan en die vraag word gesteld dan is het voor haar heel simpel, een streep richting de huisjes, want dan hoeft ze haar broekje niet aan.
Dus als ze mag kiezen heeft ze het broekje niet aan en ligt ze in een huisje.

Maar op het moment dat ze haar broekje even aan moet gaat ze met haar kontje achter het gordijn liggen zodat niemand kan zien dat ze het broekje aan heeft, slim toch van haar.
Dat is trouwens een heel leuk gezicht, alleen zo’n klein kopje achter het gordijn uit.

Trouwens op straat schiet het met haar nu ook niet op, ze loopt de hele tijd aan haar achterkantje te ruiken en ook gaat ze om de meter zitten om zichzelf te wasssen, maar daardoor ben ik wel langer buiten en dat is ook wel lekker.

5 gedachten over “Ze weet hoe het moet.

 1. Nou ja zusje, een shiba met een broek aan???
  Nou hebben mijn baasjes het wel uitgelegd waarom dat is, en ik snap het wel een beetje, maar ik zou me schamen hoor met een broek aan.
  Dan duik ik zeker achter het gordijn.
  Maar ze hebben ook uitgelegd dat het maar tijdelijk is.
  Sterkte hoor Rontu,

 2. Ze zeggen tegen ons ook wel, dat je als vrouw je nergens voor hoeft te schamen. Geloof me, libresse is dan wel het pakje waarmee je gezien mag worden, ook ik ga er niet mee te koop lopen.
  Heel veel sterkte Rontu!

 3. Rontu, al ben jij er niet blij mee, het vrouwtje is het zeker wel. Ze heeft er zo lang naar uitgekeken. En………ik ben nu ook loops en als het aan mij ligt……..(met 4 mannen in huis) Nou, dan weet je het wel, zo niet dan legt het vrouwtje je het wel uit. Maar ja, ik mag nog niet 🙁

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.