Tweede Kerstdag.

Vanmorgen moesten baasje en vrouwtje eerst nog naar de verjaardag van Moise toe.
Daar in huis vieren ze geen tweede Kerstdag, maar we de verjaardag van een kind.
Toen ze thuis kwamen zeiden ze dat het daar weer een gezellige boel was.

Nadat ze alles in de auto gedaan hadden, inclusief mij en Rontu en zijn we naar opa en oma gereden om daar de tweede Kerstdag te vieren.
Nadat baasje het vrouwtje daar had afgezet met alle spulletjes is hij met mij en Rontu naar het bos gegaan, om ons nog even tijd te gunnen om onze energie kwijt te kunnen.
Daar kwam hij nog een aantal bekende tegen en de boswandeling duurde dan ook best lang (lekker toch voor ons hondjes), hij stond iedere keer te kletsen met die mensen.

Weer bij opa en oma, waren daar al bijna al de mensen die zouden komen, alleen die gekke ome Wim moest nog komen, maar die heeft nog Boyke (een Chow Chow) om uit te laten en was daarom wat later.
Er is daar gezellig gegeten, daarna zijn er nog allemaal cadeautjes uitgepakt (ik en Rontu mochten het papier deze keer niet versnipperen, zoals we met Sinterklaas wel mochten).
Daarna hebben we nog met z’n alle gezellig bij elkaar gezeten tot we allemaal erg noe waren en naar huis zijn gegaan om te slapen.
Zoals jullie zien ben ik gezellig bij het vrouwtje op scjoot geklommen, ik was in eerste instantie erg nieuwsgierig naar de muts die ze gekregen had (alle mensen hadden trouwens zo’n ding gekregen).

Mijn huisje in en lekker dromen over die fijne en leuke Kerstdagen en op naar het volgende jaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.