Nu weet ik het.

Ik weet sinds nu wat Sinterklaas in houd, een leuk em rommelig samen zijn met een boel mensen.Waarbij veel cadeautjes en rijmpjes bij horen en het snoepen niet te vergeten.Ons mensenneefje was er ook weer bij, maar voor hem maakte het helemaal niks uit, hij lag gewoon een beetje te jammeren van de zenuwen.

Eerst hebben de mensen gegeten en daarna Mauro en toen begon het.

Keiko en ik hadden het reuze druk.Keiko deed het in het begin voor maar na een minuut wist ik ook wat ik moest doen.Wij waren de levende papierversnipperaars.Al het papier werd onder tafel gegooid en als het te lang duurde dan ging keiko het gewoon al halen.Maar na een uur of drie cadeautjes uitpakken en Keiko en ik dus papier fijn maken waren we afgebrand en zijn dan ook maar een dutje gaan doen.We werden wel weer wakker als we onze naam hoorde en er dan een cadeautje open te maken viel.Ik ben erg verwend hoor, een paar hondenletters en een paar speeltjes heb ik gekregen, Keiko heeft dat ook hoor.We zijn dus wel lief geweest afgelopen jaar, anders hadden we vast niets gekregen.

Ook de uitslag van de poll is nu bekend, ik vind het supper leuk om volgend jaar weer Sinterklaas te vieren.

Baasje en vrouwtje en de rest hebben jammer genoeg al het papier al weer op geruimd, dus nu is het over met de pret.

Maar nu hoor ik Keiko weer over een boom in huis.
Ze zegt dat het vrouwtje hem morgen gaat op zetten, wat is dat nu weer?
Wanneer komt hier een einde aan?

3 gedachten over “Nu weet ik het.

  1. Nog even geduld Rontu, over een paar weekjes is het voorbij!
    Als je dan alles rustig gaat herbeleven in januari, vind je het waarschijnlijk hartstikke leuk! Veel plezier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.