Hoezo stout?

Ik moet van hat vrouwtje sorry zeggen, ze was gisteren zo moe dat ze al om half acht in bed lag en daarom dan ook geen zin had om nog te gaan schrijven op de web-log.
Aangezien we zelf nog niet kunnen computeren (vrouwtje tikt altijd onze verhaaltjes die wij tegen haar vertellen) konden wij ook geen berichtje achterlaten.
Ach, eigenlijk is er gisteren ook niks speciaals gebeurd hoor, dus jullie missen niks.

Vandaag moest ik op een gegeven moment voor straf mijn huisje in, ik was stout zei het vrouwtje, ik snap er niks van!

Vrouwtje had wat gedronken (melk met een smaakje en allemaal graantjes erin en ze had haar beker op tafel gezet) en was daarna naar boven gegaan.
Nou vond ik dat spul zo lekker ruiken dat ik op tafel gesprongen ben en heb die beker helemaal leeg gemaakt (er zat nog wat op de bodem en aan de zijkant), alleen was de beker een beetje omgevallen en dat heeft het vrouwtje gezien.
Keiko doet zoiets niet; zei ze en daarom moest ik mijn huisje in, flauw toch, het vrouwtje heeft het niet gezien en toch krijg ik de schuld.

Nou heeft ze later kunnen aan tonen dat ik het was, mijn neus past wel goed in die beker en die van Keiko maar voor de helft en aangezien dat de beker wel erg schoon was moest ik het gedaan hebben en natuurlijk had het vrouwtje gelijk.Dat ik dus voor straf in mijn huisje heb gezeten was mijn eigen schuld maar toch vond ik het niet leuk, ik moest er zelf in gaan en mocht er niet meer uit (het deurtje stond wel open hoor)komen tot ze weer riep om bij haar te komen.Een keertje ben ik de mist in gegaan, toen was ik er te vroeg uit gekomen en moest ik weer terug en duurde het nog langer.De volgende keer (dat spul in die beker was zo lekker, er komt vast nog een keer dat ik zo’n beker kan schoonmaken) blijf ik maar gelijk in mijn huisje, dan word ik namelijk niet nog een keer terug gestuurd.

Verder was de dag wel leuk hoor, lekker spelen met Keiko en ook geslapen als een os.

5 gedachten over “Hoezo stout?

  1. zo kent papa en mama ook iemand die bij mijn papa de pizza van zijn bord heeft gegeten. Het was niet Fritz maar floris (hij logerden de allereerst keer bij mama en papa toen waren wij er nog niet) Floris was de hond van Oma en Opa Fouchier. Maar papa was ook heeeeeeeeeeeel boos op floris.

  2. Eigenlijk heb je toch alleen maar een beetje geholpen, door alvast de beker voor haar af te wassen? En dan nog straf krijgen ook, niet eerlijk he Rontu?

  3. Hoe kan Rontu nou weten dat ze nou juist dat spul niet op mag drinken? Ze had het toch nog nooit eerder gedaan? Dus kon ze het niet weten! Volgende keer doet ze het vast niet meer, ze moest het gewoon even uitproberen. Doen Quinty en Moïse ook altijd, proberen en proberen en dan nog eens proberen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.