Kraambezoekje bij Ilone

Vanavond was het weer zo ver, de hondjes konden weer naar showtraining, de vakantie daar in Bergschenhoek is namelijk afgelopen.
Het ging met beide hondjes erg goed, nu moet ik zeggen dat het meestal zo gaat na de vakantie, maar o wee als je weer een paar weken verder bent!

Ook zijn we bij Ilone op kraambezoek geweest en daar hebben we alle pups ( die van Nikko en die van Fuji) mogen bewonderen en ik kan je vertellen het zijn allemaal weer beertjes.
Nu gaan we slapen en weer eens dromen over die kleine hondjes, wij hopen dat ze het bij ons ook zo goed gaan krijgen als het ons eigen nest is, maar dat duurt nog lang, dus blijven we nog even dromen.

1 gedachte op “Kraambezoekje bij Ilone

  1. 😀 Zo, ben ik even snel met reageren, net erop, nu al een reactie. Het was weer gezellig zo met z’n allen vanavond. Ik heb op de site gekeken van de Raad en inderdaad het is Mara met Joshi op de achtergrond. Luitjes, als ik jullie niet meer zie/spreek: 8) Prettige vakantie gewenst en tot de 12e september. (Met de heerlijke visjes voor de hondjes.) 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.