Hier vind ik niks aan.

Deze keer was ik niet de klos, maar Rontu, maar ook zij vond er niks aan.

Als ik zo’n broekje aan moest, verzette ik gelijk geen stap meer, maar Rontu vloog de hele tent door en als ze ging zitten had ze het idee dat ze maar op een bil kon gaan zitten dus dan krijg je dit resultaat.

Vrouwtje had het bij mij ook een gedaan voordat ik loops was geworden en zij was nu ook benieuwd hoe Rontu er op zou reageren.
Dus voor de gene die het nog niet snappen, Rontu is nog niet loops hoor!

Wel is gebleken dat er een ander broekje bij gekocht moet worden en dan een maatje kleiner, want Rontu heeft een veel kleiner kontje dan ik, dus het vrouwtje mag weer kopen.

Verder is bij Rontu vandaag haar negende tandje foetsie verdwenen, volgens mij eet ze ze allemaal op tegelijk met haar brokjes, als ik zo mogen kiezen tussen een brokje en een tandje dan wist ik het wel, een brokje dus.

9 gedachten over “Hier vind ik niks aan.

  1. Pasula; Rontu is aan het wisselen hoor, dus al die kleine tandjes moetten eruit om plaats te maken voor nieuwe.
    Khoda; en wat ga jij dan dragen, dan kunnen we binnenkort op een show een heuze modeshow gaan lopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.