Pilletje uitgespuugd.

Vandaag ben ik (Miyuki) samen met baasje en vrouwtje naar de dierendokter geweest. Vrouwtje wilde meer duidelijkheid over mij en mijn kwaaltje hebben.Ging ik vooruit of bleef ik stil staan met beter worden.

Eigenlijk wist vrouwtje gisteren al het antwoord, want toen ze me mijn pilletje wilde geven pakte ik het voor het eerst van deze kuur (en dat was de op een na laatste van drie weken pilletjes) niet aan. Sterker nog ik spuugde het gewoon weer uit toen ze het in mijn bekje deed. Vrouwtje belde toen gelijk baasje, want ze wist van mama Rontu dat ze dat ook deed toen ze bijna beter was door de pilletjes. Ze vertelde baasje dat ik mezelf beter verklaard had en hij moest lachen. Ze wilde zeker haar pilletje niet was zijn antwoord. Jaaa, en ze schoten beide in de lach.

Terug  naar vandaag. Om 9 uur, veel te vroeg, moesten we bij de dierendokter zijn. Toen hij me zag begon hij al te lachen en zei dat ik er al een stuk beter uit zag. Eerst luisterde hij naar vrouwtjes spookgedachten en toen ging hij mij nakijken. Oogje testen, oortje uitproberen, lipje kijken en temperatuur meten. Hij liet vrouwtje zien wat ze kon zien en op moest letten. Mijn oogje deed ik al een stukje dicht. waauuuwww wat begon vrouwtje te stralen. Ik was langzaam beter aan het worden en de dierendokter zei dat het nog wel lang kon duren, maar dat hij er ook vertrouwen in had dat het goed gaat komen.

Baasje en vrouwtje kregen nog een compliment dat ze er op tijd bij waren, want er schijnen mensen te zijn die hun hond er zo wel drie weken bij laten lopen. Nou gelukkig doen die twee dat niet en kregen ze te horen dat ze hun honden dus heel goed kennen. Niet voor een kleinigheidje naar de dierendokter, maar als er wel wat is dan ook gelijk. Ken uw hond was dan ook wat de dierendokter zei en dat doen baasje en vrouwtje gelukkig.

Vanmiddag moest vrouwtje even weg en nog een boodschapje doen en die kwam toen met een gebakje voor haar en baasje terug en wij kregen toen een lekkere kluif om dit kleien feestje te vieren.

Maar als ik mijn oogje helemaal dicht kan doen, mijn oortje weer plat kan leggen en mijn lipje weer normaal is dan is het groot feest en krijg ik een echtmooie taart heeft vrouwtje me verteld.

4 gedachten over “Pilletje uitgespuugd.

  1. Arme Miyuki, maar gelukkig gaat het nu een stuk beter met je.
    Laat je maar lekker verwennen door je baasjes, maar dat komt wel goed.
    In ieder geval een lekkere taart in het vooruitzicht!
    Knuffels en superdikke lebbers van Anita, Ron, Khoda en Banshu.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.