Hihi, Smerig, nee hoor!

Vandaag hebben we een super dag gehad. Baasje en vrouwtje wisten dat wij bezoek zouden krijgen, maar wij niet en dus was het een verrassing toen we op straat Reigan en Kita zagen lopen samen met hun baasje en vrouwtje.

Weer binnen, hebben wij even met z’n alle gespeeld en baasje en vrouwtje hebben toen lekker kunnen kletsen met de baasjes en vrouwtjes van Osha, Reigan en Kita.

Toen werd de groep kleiner en werd er een broodje gegeten en de beslissing om het bos onveilig te gaan maken werd genomen.

De welbekende plek om even foto’s te maken. De omgevallen boom! Hier waren we nog lieverdjes, maar een paar meter verder zagen er twee van ons zo uit.

Hihi, smerig, nee hoor! We zagen er toch nog heel knap uit. Thuis gekomen schrokken de buurtjes alleen toen wij (Keiko en Miyuki) uit de auto kwamen. Jaja, wij waren de smerigste Shiba’s van de dag met het gevolg een douchebeurt. Bah!

Reigan en Kita, tot de volgende keer. Wij vonden het helemaal super!

2 gedachten over “Hihi, Smerig, nee hoor!

  1. Hahaha nou zo vies zal ik nooit worden, want een douchebeurt is niks voor mij. Hopelijk zijn jullie weer mooie Shiba’s.Dikke knuffel Osha.

  2. Wij willen niet weten hoe je auto eruit zag of had je voorzorgsmaatregelen getroffen?
    Ach, als ze maar plezier hadden (en dat hadden ze, zo te zien)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.