Lekker toetje!!!

SONY DSC

Reutje paars en wit vonden vanmiddag reutje blauw wel een heel lekker toetje hebben en zaten ham dan ook helemaal af te lebberen. Wat de oorzaak van dit was, nou het lekkere toetje biogarde yoghurt.

Dit geven baasje en vrouwtje de kleine puppy’s altijd wel een paar keer, maar nu zal het de komende dagen met regelmaat gebeuren. Dit omdat ze dan mij (Rontu) dan misschien even met rust laten. Vrouwtje vind dat ik dat wel verdien, want ik moet goed aan mezelf denken zegt ze. Maar ik vind dat ik goed voor mijn puppy’s moet zorgen en doe dat dan ook gewoon ongeacht ik me voel.

Het was trouwens een leuk gezicht om die 7 puppydwergen aan de puppytrog te zien staan.

SONY DSC

En toen ze klaar waren kwamen er ook overal van die kleine witte voetjes te staan. Maar een feest was het en vrouwtje had het slim gedaan, ze had het gegeven voordat ze de boel had schoon gemaakt.

O ja, alle nageltjes zijn weer geknipt en ook heeft iedereen weer hun wormenkuurtje gehad. Alleen puppy blauw niet, maar die krijgt het volgende week weer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.