Opluchting.

Zo, na een weekend vol spanning voor baasje, vrouwtje en Rontu was er vanmiddag een kleine opluchting. Die bult die de ontstoken melkklier vormde was namelijk net zo groot als vrouwtjes hand (die zijn gelukkig niet al te groot maar toch) en vanaf zaterdag kwam daar ook een blauwe plek op, het was trouwens ondertussen een zwarte plek. Vrouwtje masseerde en koelde de ontsteking met regelmaat en gisteren was ze zo een het masseren en doen dat ze zag de er mooie witten welk uit kwam.

Nu de opluchting; Ten eerste voor Rontu, want de ontsteking die ze aan haar melkklier heeft is open gegaan. De druk is er nu dus af en het vuil kan er uit. Sinds vanmiddag ziet Rontu er dus anders uit. Ze heeft nu een mooi verband om haar lijfje waaronder een gaasje zit. Daar over heen zit een soort netje waardoor de puppy’s niet aan het verband kunnen zitten.

SONY DSC

Voor vrouwtje en baasje was er de opluchting dat het nu weer alleen maar beter kan gaan dan slechter.

Waar wij allemaal wel achter zijn is dat Rontu een top moedertjes is. Wij wisten dat natuurlijk allemaal wel, maar toch wilde wij jullie dat nog even vertellen. Ze heeft namelijk alleen de nacht van vrijdag op zaterdag niet voor haar puppy’s gezorgd, maar vanaf zaterdag ochtend is ze weer voor die kleintjes gaan zorgen. Ze mochten zelfs gewoon drinken uit die tepel, die volgens ons toch wel erg zeer moest doen.

Met de puppy’s gaat alles helemaal goed, want ondanks de misschien mindere melkproductie van Rontu en het wennen aan de brokjes zijn ze allemaal gewoon goed aangekomen. Ze rennen door de keuken soms ook door de woonkamer en hebben ondertussen allemaal tandjes.

Nu gaan we lekker even wandelen en straks lekker huisje slapen. Wooeeeeffff, blaafafff, waffff, woeffff. Tot snel.

2 gedachten over “Opluchting.

  1. He, wat vervelend allemaal…Maar fijn dat het nu een stukje beter gaat.
    Petje af voor al de kleintjes en Rontu en natuurlijk ook voor de baasjes!Veel zorgen gehad en heeeel veeel werk te verrichten!
    Groetjes en beterschap Rontu!! vanuit Helmond..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.