De afgelopen dagen.

Afgelopen weekend zijn wij lekker weg geweest. Jaja, jullie weten wel waar naar toe. Vrouwtje en baasje zeiden dat ze nog een weekend lekker wilde niksen voordat het gekkenhuis geopend word. We hebben er eigenlijk niks gedaan. Een beetje gewandeld en geslapen, maar we gingen ook om uit te rusten en dat is gelukt.

Zondag avond zijn we terug gekomen en toen is baasje mijn (Rontu) tweede huisje weg gaan zetten. Ik vond dat weer erg leuk. Maar ik moest er wel gelijk Miyuki uit jagen, want die kleine dondersteen dacht er eens even in te springen en er in te gaan liggen. Nou, mooi niet dus en ze is er later niet meer in gegaan.

Vanmorgen heeft vrouwtje mijn buikje weer gemeten en nu is het maar liefst 68 cm dik. Een paar dagen geleden was dat veel minder. PPff, waar groeit mijn buikje naar toe?

Vrouwtje heeft gezegd dat als ik vandaag boven ik op de weegschaal moet. Bahhh, daar wil ik helemaal niet op, want ik voel me net een varkentje. Ik knor zelfs als ik lig, want ik weet niet waar ik die buik moet laten.

Dat ik dik ben is 1 ding wat zeker is en dat gaat me steeds meer tegen zitten. Ik ben benieuwd naar wat voor schattige puppy’s er uit mijn buikje gaan komen, maar ik zal nog even moeten volhouden.

3 gedachten over “De afgelopen dagen.

  1. Hoi Rontu,
    Nog een paar dagen vol houden. Die dikke buik is zo weer weg als je kinderen er zijn. Rust nu nog maar lekker uit straks heb je werk zat om ze allemaal van melk te voorzien. Wij hopen snel te lezen dat de puppy´s gezond op de wereld zijn.

    Veel sterkte met de bevalling,

    Fam. Timmer

  2. Wauw Oma Rontu, wat groeit die buik. Hopenlijk straks veel gezonde puppy’s, wat een werk zeg!! Veel gezondheid en sterkte met de laatste dagen voor de bevalling. Groetjes en een dikke knuffel van Yuki.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.