Klimmen en springen.

Jullie zullen je weer wel vragen of wij nooit wat mee maken, omdat er weinig geschreven wordt door het vrouwtje, maar dat is echt niet waar hoor. Dit weekend waren wij weer eens naar het huisje in Duitsland en daar hebben we weer erg genoten.

Toen ik (Miyuki) vrijdagmorgen buiten keek was dit wat ik zag. Jaja, een hele berg sneeuw. Zo veel dat als ik buiten keek ik alleen maar sneeuw zag.

Moet je maar eens kijken soms lagen er bergen zo hoog als het vrouwtje groot is. Jaja, ze moeten die sneeuw toch ergens laten als ze de straten schoon maken.

Wandelen doen we graag, maar nu was dat wat moeilijk en soms moesten wij de bergen beklimmen. Wij zakte zo ver weg dat we met onze buikjes de sneeuw aan raakte. We hebben onderweg bij onze overburen uitgerust door lekker voor de open haard te liggen. Toen we opgewarmd waren zijn we lekker naar huis gegaan en hebben daar lekker gedroomd over bergen sneeuw.

 

‘S avonds zijn baasje en vrouwtje weg geweest. Ze zijn naar de plek gegaan waar 1 keer per jaar mensen van de berg springen. Wij lopen daar vaak langs en wij en baasje en vrouwtje vragen ons Dan hoe dat gaat, nou weten baasje en vrouwtje dat.

Zaterdag zijn wij mee gegaan naar daar waar die mensen ven die berg springen. Mensen kijken was wat baasje, vrouwtje, Udo en Monica gingen doen en wij mochten mee. Zeker 10 kilometer lopen was wat we gedaan hadden toen we his kwamen.

Gisteren wilde we lang daar blijven, maar helaas vrouwtje wilde voor de drukte van dat springfeest weg zijn. Als verrassing vertelde ze onderweg dat als we op tijd thuis zouden zijn Osha misschien nog zou komen. Nou reken maar dat wij dat leuk vonden en toen dat nog uit kwam was het helemaal leuk. We hebben nog een paar uurtjes samen gespeeld en gedaan terwijl onze baasjes en vrouwtjes zaten te kletsen en te eten.

1 gedachte op “Klimmen en springen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.