Cadeau’tjes

_ict7073a

Zo wat werden wij vandaag weer verwend zeg. Onze mensenvriendinnetjes Quinty en Moïse kwamen weer eens langs en die brachten cadeau’tjes voor ons mee.

Quinty en Moïse hadden van hun eigen centejs voor ieder van ons een balletje en snoepjes gekocht en ook hadden ze het leuk ingepakt.

Maar waar die mensenvriendinnetjes voor kwamen was voor de welbefaamde vrouwenavond hier in huis en die werd vooraf gevierd met een heerlijk etentje en een heuze chocoladefondeu. Wij mochten alleen toe kijken, maar ja dat geeft niet, want wij willen tenslotten blijven leven en chocolade is puur vergif voor ons hondjes.

Ook zijn we door Quinty en Moïse uitgelaten, wel samen met het baasje hoor, want ja wij zijn tenslotte toch met z´n drietjes.

Vanavond, maar dat zal wel heel laat worden gaan onze mensenvriendinnetjes ons naar ons huisje brengen en zeggen dan weltrusten. Wij geven ze dan een lebber en een pootje en bedanken hun op die manier voor de leuke avond en vragen met onze oogjes of ze snel weer komen spelen.

1 gedachte op “Cadeau’tjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.