Rustig.

Vandaag hebben we het lekker rustig aan gedaan, want dat kan wel na zo’n dag als gisteren. Vanmorgen hebben we lekker in onze huisjes geslapen en vanmiddag was de tuin waar we nog een paar uurtjes onze oogjes dicht gedaan hebben. Heerlijk zo’n luie rustige dag. Wat we morgen gaan doen zien we nog wel. Misschien wel met onze mensenvriendjes en mensenvroiendinnetjes uit de straat spelen, dat is ook altijd erg leuk.

3 gedachten over “Rustig.

  1. Dat is op zijn tijd ook wel eens lekker zo’n heerlijk rustig dagje.
    Dat hebben wij regelmatig, maar dat mag wel als je wat ouder bent toch.

    doei

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.