Veel te doen.

Vandaag is alles zijn gangetje gegaan, werken, hondjes uitlaten, werpkist schoonmaken, e-mailtjes lezen en van de puppy’s genieten.
Gelukkig was het vandaag nog zo’n gewone dag, want ik weet zeker, ik krijg de komende tijd veel te doen.
Op mijn werk begint nu de kerstdrukte en daar ben ik dan vanaf nu ook iedere dag dat we open zijn te vinden tot dat het kerst is.
De ene dag wat langer als de andere dag, maar ik ben er.

Ook met de puppy’s gaat het nu opschieten, als het kerst is kunnen Remko en ik waarschijlijk onze lol op.
Wat zullen ze dan allemaal kunnen en doen.
Hun oogjes zijn dan vast en zeker open, de oortjes doen het dan hopelijk ook al en misschien “rennen” ze dan ook wel door het huis heen.
O jee, als de kerstboom maar blijft staan!

Verder moet ik ook nog verzinnen wat er tweede kerstdag gegeten gaat worden en het huis moet ook nog ergens gepoetst worden.
Ik weet dus wat ik kerstavond en eerste kerstdag doe, slapen, luieren en genieten van de puppy’s die dan dol dwaze dingen uit halen.

8 gedachten over “Veel te doen.

 1. Geniet nog maar even van de “gewone”dagen. Verder kun je met kerst natuurlijk lekker kaasfonduen. Ik heb nog wel een lekker recept! Een stukje stokbrood soppen en ondertussen een blik werpen in de werpkist. Ik zou het wel weten!! Wij eten friet! Moïse mocht kiezen dus…
  Wat dat poetsen betreft, doe het rustig aan en denk aan jezelf. Met kerst is het vroeg donker en dan zie je toch geen vuil. Anders de gordijnen dicht en kaarsjes aan!! Groetjes en prettig weekend!

  P.s. Leuke kerstkaart!!!

 2. Best balen dat je net nu meer moet werken.Als ik jou was zou ik met de kerst lekker genieten van de puppys.Poetsen kun je altijd nog. Leuke kaart hoor.Met de kerst zijn we vier dagen weg als we terug komen zullen ze wel flink gegroeid zijn .Gelijk kijken dus naar de fotos als we terug zijn.

  Dikke knuffels voor alle hondjes

 3. Genieten, genieten, genieten,
  van honden, fondue of knapperige frieten.
  Maak je vooral niet te moe
  geniet van het hondengedoe.
  Ga vooral niet lopen poetsen,
  want als die hondjes door de kamer roetsen
  heeft dat alles toch geen nut
  en heb jij met Kerst nog FUT!
  Liefs 😀 😀 😀

 4. Genieten van de pups, iets makkelijks eten, alleen het hoognodige doen aan de schoonmaak. Als de hondjes maar goed er bij liggen, dan komt de rest vanzelf wel weer. En wie het stoort…. die pakt de schoonmaakspullen. 😀

 5. ja…er komt heel wat bij kijken hé?
  Maar wel leuk toch?! Al die kleine wezentjes die nog een heel leven voor zich heben.
  Het zijn echt scheetjes hoor!

  Fijn weekend! 😀

 6. rusten en luieren!!! Denk het niet de boel onder controle houden kerstboom vasthouden en remko naar de spare ribs expresss sturen 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.