Weer leuk nieuws.

Een aantal weken geleden (om precies te zijn 29 oktober) heb ik weer het examen KK1 gedaan, waar ik een hard hoofd in had.
Twee en een halve week daarvoor was het bij mij allemaal niet zo lekker gelopen met de leverpunctie die gedaan moest worden en de weken daarna ging het daarom allemaal ook niet zo lekker met mij.
Dit alles was dus ook de reden dat ik het niet gemeld had dat ik het examen nog een keer ging doen, zodat ik later niet te vaak de vraag zou krijgen ben je geslaagd of gezakt, het intreseerde me op dat moment gewoon niet.
Ik wist in mijn achterhoofd wel dat ik examen KK1 had maar ik kon me niet concetreren.
In die tijd dat ik toen thuis was heb ik eigenlijk alleen maar een beetje het vak rassenkennis geleerd en hoopte dat de theorievakken nog goed in mijn hoofd zouden zitten van vorig jaar.

Op de ochtend van 29 oktober moest ik weer naar Wijk aan Zee voor het examen, maar toen ik daar was zag ik het helemaal niet meer zitten, maar ik heb het examen gemaakt en ben na een gesprekje met een examinator weer naar huis gegaan.
Die mevrouw zag aan mij dat het niet lekker zat en vertelde me dat als ik opgebeld had ik het examen niet had hoeven te maken en het een andere keer had mogen doen en als ik deze keer zou zakken had ik gewoon niet mee gedaan.
Super medeleven vond ik dat toen.

Maar nu terug naar vandaag.
De post viel op de deurmat met daarbij eindelijk de envelop van de Raad van Beheer, na bijna zes weken.
Ik pakte hem op en voelde gelijk dat er niet alleen een brief in zat, dit zat er namelijk ook in.

Toen ik de brief las kon ik het eerst niet geloven, maar het stond er echt; Geslaagd.En dat na zo’n rottig gemaakt examen, knap gedaan dus al zeg ik het zelf!Gelijk heb ik Remko gebeld met die leuke nieuws en toen hij op nam riep ik “geslaagd” en hij snapte me gelijk.

Nu weer even over de puppy’s het gaat super met ze.
Ze praten de oren van onze kop af, als we dan gaan kijken liggen ze wat te drinken of te dromen en dan denk je bij je eigen “komt dat uit geluid uit zulke kleine puppy’s”, ja dus.
Ze drinken goed en kruipen van hot naar her in de werpkist.
Gewoon een leuk gebeuren om heel de dag naar te kijken en te luisteren dus!

15 gedachten over “Weer leuk nieuws.

 1. Patricia van harte gefeliciteerd met het niet verwacht behalen van je diploma.
  Zo zie je maar weer,waar een wil is is een weg.
  En een dikke knuffel van oom Khoda, 😀

 2. Hoi Patricia,
  Gefeliciteerd met het halen van het examen. Onverwacht is eigenlijk nog altijd het leukste (tenminste, dat vind ik altijd). Ga er maar lekker van genieten!
  Groetjes,
  Vivienne

 3. Hans; als we ooit meerdere nestjes per jaar wilen fokken, gaat dat vanaf nu op de legale manier gebeuren, want met dit diploma mag je zoveel nestjes fokken als je wilt.
  Voor de rest schijnt het dat ik nu heel wat van honden af weet, hopelijk onthou ik alles dan ook een beetje, maar anders weet ik in iedere geval waar ik het moet opzoeken,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.