Stoeien!

Gisteren vertelde Rontu dat we ’s avonds aleen thuis zouden zijn en misschien wel in de huiskamer mochten blijven (mogen we heel vaak hoor) om daar een knus plekje te kunnen zoeken, maar niet was minder waar.
Baasje had voor ze weg gingen nog een telefoontje gedaan naar zijn vader met de vraag of Rontu en ik mee mochten komen en als baasje en vrouwtje dan naar de schouwburg waren zijn vader en moeder op ons wilde passen.
Nou dat was goed en zodoende zaten we even later in de auto om met z’n alle een avondje weg te gaan.
Aangekomen bij de vader en moeder van het baasje zagen we dat ons mensenneefje er ook was en weer je hij heeft ons een heerlijk koekje gegeven.
Toen baasje en vrouwtje weer terug kwamen kregen ze te horen dat we heel erg lief waren geweest en zelfs niet op de bank waren gekropen (dat mag niet overal).
‘S avonds zijn we weer met z’n alle naar huis gegaan om daar lekker ons huisjes en bedjes in te kruipen.

Vandaag hebben we er met z’n alle een luie dag van gemaakt.
Baasje en vrouwtje hebben boekjes gelezen en TV gekeken en Rontu en ik hebben lekker geslapen, dat was erg lang geleden dat wij zo’n dagje gehad hebben, dus hebben we het er van genomen.

Maar op zo’n dag hoort ook een partijtje stoeien en dat hebben Rontu en ik dus net ook nog even gedaan.En deze keer hadden we er de bank voor uit gekozen, ja die waar we gisteren avond eigenlijk ons op wilde nestelen om een knusse avond door te brengen.

1 gedachte op “Stoeien!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.