Foto’s

Vanmorgen vroeg is er bij onze fokker weer een nestje geboren, deze keer is Niji de gelukkige moeder van 4 puppy’s geworden (1 reu en 3 teefjes).
De bevalling is dan wel niet helemaal geweldig verlopen, maar Niji heeft het heel knap gedaan voor haar eerste nestje.
Niji en de rest; gefeliciteerd dus van ons allemaal.

Langs deze weg willen we Khoda feliciteren met zijn nieuwe speelkameraadje, natuurlijk willen we zijn baasjes en vrouwtje ook niet vergeten.Ook Leni en roel gefeliciteerd met jullie nieuwe aanwinst.

Ook kreeg ik vandaag de uitslag van de leverpunctie van vorige week, dus ben ik (samen met Remko) vanmiddag naar het ziekenhuis geweest.
In het kamertje van de specialist kreeg ik het te horen; het onderzoek is voor niks geweest.
Sterker nog ze hadden helemaal geen stukje lever te pakken gekregen en zoals jullie vorige week konden lezen wel een stukje long, maar daar ging ik nou net niet voor.
Balen dus, de specialist wil nu even met collega’s (in Rotterdam) overleggen wat hij verder met me gaat doen.
Optie 1; alleen doorgaan met de medicijnen en dan maar op de bloeduitslagen af gaan.
Optie 2; een nieuwe leverpunctie, in de hoop dat het dan wel goed gaat, aangezien ik een hele kleine lever heb.
Optie 3; een keer doorsturen naar Rotterdam om te kijken of ze daar meer voor me kunnen betekenen en zodat ze me daar al vast kennen, je weet maar nooit.
De specialist hoopt zo snel mogelijk te weten wat het wordt en laat me dit dan weten en ik hoop dat ik hier in Breda mag blijven voor de onderzoeken, want na bijna 17 jaar heb ik natuurlijk een band op gebouwd met mijn specialist en die wil ik nog niet opgeven.

Vanavond ben ik met Remko en zijn nicht Chantal naar ringtraining geweest, Rontu was de gelukkige, dit voorlopig voor de laatste keer.
Daar heeft Remko een paar fototoestellen uit geprobeerd, Chantal had er een geleend en Roel had die van hem ook mee genomen.
Het leken wel een stelletje persfotograven daar aan de kant.
Met de camera die we nu hebben schieten we erg mooie foto’s, alleen de foto’s die binnen in een hal gemaakt zijn zijn erg slecht.
En aangezien dat de meeste hondenshows binnen in een hal zijn willen we een andere camera.

Nou voor dit moment zijn jullie allemaal weer bij, dus kruip ik mijn bedje in en hoop ik dat ik goed slaap en niet te veel ga liggen piekeren, want alles komt gewoon goed, teminste daar ga ik wel van uit.

7 gedachten over “Foto’s

 1. Ilona gefeliciteerd met de geboorte van de pups.
  Alles komt goed patrica. denk maar zo alles Rontu zwanger (wanneer weet je dat eigenlijk precies) dan heb je weer iets postetiefs toch.

 2. Wij hopen ook dat alles goed komt met je Patricia,daar gaan wij heel hard pootjes voor draaien! Enne lief hรฉ die kleintjes,dat zijn nou mijn nichtjes en neefje,hihi,nou mag ik dat wel zeggen toch?
  Pootje van Trotse Tante Tama! ๐Ÿ˜‰

 3. Patricia heel veel sterkte en jullie allemaal heel erg bedankt voor de felicitaties voor het nieuwe vriendje van Khoda : Banshu ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

 4. Alles voor niets geweest. Daar word je toch niet vrolijk van. Ik hoop dat de dokters met een goede oplossing komen. Probeer je niet te druk te maken, sterkte. ๐Ÿ™‚

 5. Nou dat is wat met die lever zeg. En dat noemt zich dokter ๐Ÿ˜‰

  Baasje en Maatje gebruiken beide een canon ixus camera. Die maakt over de algemeen ook wel leuke foto’s maar het kan natuurdelijk altijd beter he ๐Ÿ˜€

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.