Opa en oma.

Lekker uitslapen dat is wat Rontu en ik vanmorgen gedaan hebben.
Baasje was bij een verhuis aan het helpen en vrouwtje was met een boek terug het bed in gekropen (ze kon niet helpen verhuizen omdat ze rustig aan moest doen omdat ze morgenmiddag voor een onderzoekje naar het ziekenhuis moet).
Als baasje een beetje op tijd thuis was geweest was het de bedoeling dat we naar de Kampioenschapsclubmatch van onze rasvereniging zouden gaan om daar weer een hele hoop bekende te zien, maar nee dus dat ging niet door (waarschijnlijk omdat vrouwtje niet geholpen heeft met de verhuis).

Maar omdat het al weer een tijdje geleden was dat we bij opa en oma op bezoek geweest waren zijn we vanmiddag daar maar weer eens naar toe gegaan.
Om een uur of vier daar aangekomen en rond zeven uur pas weer naar huis dus, we hebben onze schade wel weer in gehaald.
Ik had daar trouwens een heel leuk plekje ontdekt, want Rontu die bleef me vervelen en dat was ik helemaal beu.
Dat plekje was onder een heel klein tafeltje waar ik eigenlijk helemaal niet onder paste, maar toch lukte me dat, als ik maar van Rontu af was.

Ook heb ik opa veel sterkte gewenst toen ik weg ging, hij moet morgen ook naar het ziekenhuis, maar dan voor een operatie aan een van zijn ogen (als dat maar goed gaat?).
Een ding is zeker ik ga morgen wanneer ik tijd heb maar weer pootjes draaien in de hoop dat alles goed komt met opa en het vrouwtje.

Maar voordat het vrouwtje morgen weg gaat gaat ze eerst met mij (Rontu mag nog niet mee vanwege haar loopsheid) naar het bos, Chantal gaat ook mee en dat is wel fijn voor het vrouwtje, dan wordt ze vast niet al te zenuwachtig voor de operatie van opa en haar eigen onderzoekje.

3 gedachten over “Opa en oma.

  1. Toch niets ernstig Patricia?
    Ik denk wel alsje (patricia) meegeholpen had, waren jullie zeker wel even langs gekomen,had ik alle twee mijn zusjes kunnen zien.
    Groetjes 😀

  2. Sterkte ermee allemaal. Ook opa natuurlijk! En Patricia, gewoon denken aan een rustige verjaardag dinsdag, met een stuk taart op je schoot. Dat mag toch wel?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.