Wat je verdiend.

Een tijdje geleden riep het vrouwtje een hele poos; je krijgt wat je verdiend.
Dat snapte wij toen niet, maar een ding was zeker wij waren op vakantie en het was super weer.
Nu roept vrouwtje weer; je krijgt wat je verdiend, het weer is weer super, ook het vrouwtje hoeft al heel de week niet te werken en voor degene die het willen weten (in verband het met het weer) volgende week is ze ook thuis dus is het ook mooi weer.

Dus wat wij vanmiddag hebben gedaan hoef je niet te raden, kijk maar naar de foto.

We hebben weer goed van het super weer genoten, lekker schommelend in de hangmat.Vrouwtje heeft ook nog gezellig bij ons in de hangmat gelegen, maar dan met een boek in haar hand.

Verder hebben we ook nog met onze mensenvriendinntjes en mensenvriendjes gespeeld.
Ook hun krijgen het mee dat er misschien binnenkort puppy’s komen.
Toen we vanmiddag is er dan ook wel even erg gelachen, een mensenvriendje ging bij mij (Rontu) aan mijn buikje luisteren en zei; ik denk dat er poesjes uit gaan komen.
Al de papa’s, mama’s, het baasje en het vrouwtje moesten daarom lachen, maar ik (Rontu) vond het op dat moment niet zo leuk hoor, uit een hondje kunnen toch geen poesjes komen.
Maar toen heeft vrouwtje me uit gelegd dat dat mensenvriendje het nog niet helemaal snapt en dat zijn moeder hem wel verteld dat er puppy’s uit een hondje komen.

7 gedachten over “Wat je verdiend.

 1. Nou nou jullie weten ons en ons vrouwtje wel erg jaloers te maken hoor, maar vrouwtje heeft gezegt dat wij morgen mogen gaan rennen in de bossen.
  Hahaha die mensjes zijn soms erg grappig en snappen er soms helemaal niets van, maar wij denken dat er ontdeugende grappige Rontu-tjes uit jou buikje komen.

  Lebber en pootjes van Simba en Ziggy. šŸ˜›

 2. Geluk is een hangmat waarin je lui ligt in een wezenloze wereld. Niet mijn woorden (Frank Boeijen) maar wel waar. Geniet er maar flink van!

 3. Zo’n foto doet me meteen denken aan heerlijke stranden in OZ mmmmmm maar daar is het misschien wel veel te warm voor jullie.

  Morgen zie ik jullie weer, jipie ga ik met Keiko en het vrouwtje een boswandeling maken, hopelijk heb ik wel meer stemgeluid want nu piep ik als een zeehond!! šŸ˜›

 4. Chantal; dat varstaan Keiko en Rontu ook hoor, ze oefenen zelf ook nog al eens voor zeehond, maar dan meer op de manier van liggen (ze hebben dan geen voorpoten meer).
  Maar of ik je dan kan verstaan dat weet ik niet, ik leg wel papier en pen klaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.