Telefoontje.

Toen het vrouwtje vandaag thuis kwam stond er een boodschap op het antwoordapparaat en die luide:
Het uitstrijkje van Rontu is goed verlopen, er is een geringe groei van bacterieën maar het hoeft niet behandeld te worden.
Dierenarts te Sleeuwijk.

Vrouwtje helemaal gelukkig na dit telefoontje, geen gevechten met pilletjes deze week en er kan nu een afspraak gemaakt worden om bloed te laten prikken om te kijken wanneer de beste dag is om Rontu te laten dekken.

Nou genoeg over Rontu, op naar school.
Vanavond mochten we weer naar Herpen (vlakbij Oss) om naar school te gaan.
Het is helemaal geweldig verlopen, zowel bij Rontu in de klas (geen reuen achter haar kontje aan gehad) als bij mij.
Alleen was ik zo opgefokt door een uur te moeten wachten en al die blaffende honden uit mijn klas dat ik even een rondje op mijn eigen manier heb gelopen.
Zo’n rondje houdt in dat baasje wel met mij van start gaat maar dat ik na twee hindernissen even mijn eigen plan trek, een paar hindernissen neem en als ik me weer kan beheersen ga ik weer naar het baasje en dan maken we het parcours gewoon af zoals het hoort.
Nadat alle baasjes en vrouwtje weer alles hadden opgeruimd zijn we weer in de auto gestapt om naar huis te rijden.

Nog een kleine wandeling en wat drinken en nu moeten Rontu en ik naar onze kamer om te gaan slapen, weltrusten!

5 gedachten over “Telefoontje.

 1. Gefeliciteerd met dit goede bericht! Nu wordt het echt spannend en komen er bij mij allerlei vragen naar boven. Waar vindt zo’n dekking plaats? Wanneer weet je dan of het gelukt is. Moet er dan weer bloed worden geprikt etc. etc. Misschien een leuk gespreksonderwerp voor de vrouwenavond?
  Tot vanavond!

 2. Hihi,en die eigen rondjes vind je natuurlijk het leukste om te doen.
  Foei!!!
  Bij Bensa op school doen ze altijd maar 2 minuten frisbeen.Is dat bij jullie dus anders?En we mogen het niet doen als het geregent heeft zeggen ze ons.
  We vinden het heel erg jammer dat het hier nergens is.Want ze vinden het beiden helemaal geweldig!!

  Veel plezier met de vrouwenbende vanavond! 😛

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.