Lekker.

Wat wij vandaag hebben is wel duidelijk.
Lekker samen met het vrouwtje luieren in de hangmat (voor hondjes die niet weten wat dat is, dat is een stuk stof dat tussen twee bomen of palen in hangt) bij ons op het dakterras.
Maar als het vrouwtje weg gaat blijven wij gewoon in dat ding liggen hoor en houden de deur in de gaten tot ze weer terug komt.

Voor de rest heb ik (Keiko) voor het vrouwtje de post gedragen die in de brievenbus moest, dan moet je de mensen die we tegen komen zien kijken, een hond met een envelop in zijn mond, dat kan toch niet.
Tot we bij de brievenbus komen dan laat ik pas de envelop los zodat vrouwtje hem in de brievenbus kan doen.
Vrouwtje zegt dat dat teamwork is, maar wat ze daar mee bedoelt dat weet ik niet.

Nu gaan we nog even bij het baasje en vrouwtje kroelen en dan gaan we ons huisje op zoeken, weltrusten.

10 gedachten over “Lekker.

  1. wat een heerlijk leven! Is was sids het gedoe met de pc , jullie log kwijt!! Ben door de weblog van hans en mariska en de link naar julliette, bij de link naar jullie gekomen!!! Wat een hondenleven inhoud, zegt de foto…..

  2. ร‚ยดt is om jaloers op te worden! Letterlijk een hondenleven. Geniet er maar lekker van zolang het nog mooi weer is. O ja, ook nog de groetjes en een knuffel van Wenda.

  3. Mja het stond in veul krantjes dat zwemmen dus tegen die tijd kom je het wel tegen, maar ik zal het volgend jaar groots aankondigen op de site als we er aan toekomen, dan zie je het vast niet over het hoofd!
    ๐Ÿ˜‰

    O er was trouwens ook een Shiba bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.