Smakelijk eten!

Voor Rontu is het eten vandaag weer wat moeilijker geworden, dat tandje wat gisteren nog los zat is er uit.

Vanmorgen kon het vrouwtje het er zo uit pakken toen ze aan het kijken was of het er al uit gevallen was.
Dit is dus haar zesde tandje dat er uit is en er zijn er nog maar vier voor terug gekomen, dus het is wachten op de rest.

Maar Rontu het komt vast helemaal goed met jou tandjes hoor.

Met mijn gaat het eten helemaal goed zoals jullie zien.

Hier zit ik lekker aan tafel te genietten.
De mensen die wel eens bij ons komen eten weten dat er niks voor mij bij is, maar dat ik het wel erg gezellig vind om bij het vrouwtje en baasje aan tafel te zitten als die aan het eten zijn.

Ik vind het dan ook helemaal niet moeilijk om overal van af te blijven, ik krijg tenslotte genoeg te eten en te snoepen van mijn baasje en vrouwtje.

Ik hoop dat we binnenkort met z’n viertjes aan tafel zitten en dat Rontu dan ook nergens aan komt, maar dat zal wel heel lang duren, Rontu denkt namelijk dat ze altijd wat krijgt (of is ze bang dat ze over geslagen wordt).
Voor de gene die nog moeten eten, eet smakelijk, en tot morgen!

3 gedachten over “Smakelijk eten!

  1. Keiko, het ziet er wel heel schetig uit als je zo aan tafel zit. Knap van je dat je overal van af kan blijven, wij zitten, vooral Arno, graag overal aan en zeker als het met eten te maken heeft.

  2. Het komt vast helemaal goed met Rontu, als je zo klein bent moet je nou eenmaal nog leren wat manieren zijn. Maar met zo’n goed voorbeeld als jou, moet dat helemaal goed komen volgens mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.