Oogjesdokter enz.

Tussen alle bedrijven door van wasjes draaien, huis poetsen en koffers pakken is vrouwtje ook nog met ons (Tatsu en Miyuki) naar de oogjesdokter geweest. Die oogjesdokter moest kijken of wij eventueel puppy’s mogen krijgen. Nee nee, niet wij samen, want zus en broer mogen geen puppy’s maken, maar om met een andere Shiba puppy’s te maken. En jawel hoor, dat mogen we. Er is helemaal niks mis met onzen oogjes.

Even terug naar dat spulletjes pakken wat vrouwtje aan het doen is. Raar hoor, want voor baasje worden er zomer kleren klaar gelegd en voor vrouwtje gaan er gewone kleren mee. Dat komt omdat baasje alleen weg gaat naar Amerika en wij gaan gezellig met vrouwtje naar Duitsland toe. Wij gaan eens kijken of ons huisje er nog staat.

Dit is een uitzicht dat wij vast en zeker gaan zien. Sterker nog als het van dit mooie weer blijft zullen wij dit iedere dag wel gaan zien. En wij kunnen jullie vertellen dat dit nooit verveeld. Rugzak bij vrouwtje op de rug, bergschoenen aan vrouwtjes voeten en wij doen onze riempjes om en dan gaan met die pootjes. Heerlijk! En dan in de middag lekker lui in de tuin liggen of in het huisje en relaxen. Wat willen wij nog meer? Niks dus.

We zeggen dan ook: Wiedersehen und bis nächste Woche!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.