Een feestje.

We vieren samen met het vrouwtje een feestje vandaag. Ze heeft namelijk net de uitslag van module 8 (communicatie) binnen gekregen. Geslaagd met een 6,6 luide de uitslag. Wat is ze blij en wij natuurlijk ook.

Nu is het nog wachten op de uitslag van module 5 (ras en gedrag) daar waar ze zo veel voor moest leren.

Ondertussen staat er hier een heel mooi pakje van de secret paashaas op onze kamer, met daarbij een adres. Of vrouwtje dit op de post wilt doen voor de secret paashaas. Natuurlijk doet vrouwtje dat en wij helpen haar daar wel bij hoor.

Leuk hoor, vrouwtje roept al een paar maanden dat ze een “helper” is (volgens het Enneagram. Zouden wij dat ook zijn?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.