Wat gaat het snel.

Een jaar geleden was het de dag dat wij hoorde dat opa er niet meer was. Wat gaat het allemaal snel. Soms dromen wij nog wel eens over hem. Stoeien deden we graag met hem en als afsluiting die aai over onze bol, Heerlijk. Als we nu bij oma komen is zijn stoel leeg en dat is vreemd.

Vrouwtje voelt zich vandaag dan ook niet zo geweldig en moet de laatste dagen steeds meer aan opa denken. Dit doet ze natuurlijk wel vaker, maar nu weer extra veel en dat terwijl ze moet leren. Ze zegt dat ze hoopt dat van wat ze vandaag heeft gelezen er ook wel iets in haar hersens is blijven hangen. Wij houden haar in ieder geval heel veel gezelschap en dat vind ze super. Het fototoestel ligt dan ook naast haar en kijk eens wat voor mooi plaatje ze gisteren van mij (Tatsu) kon maken. Ik lig lekker in het zonnetje op het kleedje. Heerlijk hoor!

Verder heeft de paashaas van het spel secret pasen ook weer goed geluisterd en is al zowaar langs geweest met een nieuwe hint. Uit zijn mandje kwam dit:

Vrouwtje is dan ook gaan zoeken en kwam op het gemeetewapen van Strijen uit. Daar wonen ook maar genoeg mensen in de buurt die meedoen aan dit spelletje. Dus gaat vrouwtje nog even verder puzzelen, maar dat pas na haar examen van donderdag over het stukje Ras en Gedrag en het schrijven van het Essay van het stukje communicatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.