Snelle Paashaas.

Eerder vandaag deed ik in mijn pauze een verzoek aan de Paashaas en wat is die snel zeg, want hij is al langs geweest en uit zijn mandje heeft hij een nieuwe hint gehaald.

Maar ja wat moet ik hier nu weer mee? Straks in mijn pauze maar even langs de buurvrouw die iets meer van planten af weet als mij.

Maar Paashaasje van me, bedankt voor de snelle service. Heb ik weer wat meer om mijn hersens over te laten kraken.

1 gedachte op “Snelle Paashaas.

  1. Kan even niks meer over honden lezen en plaatjes van plantje met witte bloemetjes kan ik ook al niet meer zien. Dus ga ik nu even lekker met de hondjes wandelen en straks even de stad in. Vanavond ga ik er weer met frisse moed tegen aan, mijn hersens kraken al weer bij het idee dt ze vanavond weer werken moeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.