Een spel spelen.

Vandaag weer een dagje school gehad. De leraar probeert ons nu wat bij te brengen over communiceren. Nou kan ik soms best wel lekker kletsen, maar dat is niet wat ons geleerd wordt. Wij leren nu om te gaan communiceren met de typetjes van module 1. Met wie praat je op welke manier zeg maar.

We hebben vandaag ook weer “drumles” gehad. Dat is goed om te kijken of je wel goed luistert en wat je daar dan weer mee kan doen. We moesten op het laatst een hoorspel spelen. Grappig hoor.

Verder keek ik net even mijn mailbox na en wat bleek, de “Secret Paashaas” is weer langs geweest en heeft zijn derde hint achter gelaten.

Een computerspelletje waarin ook een Shiba mee speelt. Een Shiba puppy, wie van degene die mee doen heeft die niet gehad? Ilone heeft er meerdere gehad net als ikzelf natuurlijk, maar ja wat moet ik verder mee. Net als met die twee andere hints, het wordt me wel moeilijk gemaakt. Ik hoop toch echt dat ik deze week nog even tijd kan maken om eens goed te gaan puzzelen.

Net alsof die 150 hondenrasstandaarden en karakteromschrijving leren al niet moeilijk genoeg is.

Nu ga ik snel weer leren. Nog zo’n 120 rassen te gaan zeg maar!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.