Een prijs gewonnen.

Wij boffen toch maar, doen we een keer aan een fotowedstrijd mee en winnen we gelijk de prijs.

Het zit zo. Vrouwtje heeft de laatste tijd geld uit ons spaarpotje gehaald en daar heerlijke hondenkussens van gekocht. Nou keek ze pas geleden op de site van die winkel en zag dat daar een fotowedstrijd gehouden wordt. Ze moest daar alleen een foto van ons (of eentje van ons) en het hondenkussen voor opsturen.

Deze heeft ze gisteren gemaakt en gelijk opgestuurd en vanmorgen keek ze op de site van die winkel en Jaaahooeee, we hebben gewonnen. Wij staan op de foto van de maand en krijgen een mooie nieuwe hoes voor over het kussen. We mogen van het vrouwtje gewoon mee naar die winkel, want dat is ook in Breda en mogen dan zelf de hoes uitzoeken. Kleur en stofje, wie heeft er een idee? 

4 gedachten over “Een prijs gewonnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.