Volle bak.

Het is hier op het moment volle bak in huis. En dan niet wat mensen betreft, maar wat Shiba\’s betreft. We zijn nu even met z\’n zevenen en dan nu in een cijfer, want dat is misschien duidelijker, 7 Shiba\’s zijn er nu hier in huis.

Wij zijn zelf natuurlijk al met z\’n viertjes. Dan hebben we Taiko nog, die wordt zo opgehaald om weer naar huis te gaan na twee dol dwaze weken hier en dan zijn er nu ook Okayra en Suki. Jaja, de 2 zusjes die samen in België wonen. Die twee blijven hier lekker voor een weekje logeren. Heb ik (Tatsu) er toch nog speelkameraadjes bij nu Taiko weer weg gaat!!!

Zo, en nu gaan we weer ravotten, wooeeeffffff

2 gedachten over “Volle bak.

  1. Tante Tal; helaas is dat niet gelukt. We waren te druk om dat voor elkaar te krijgen. Hihi, veel Tenshi Yoi Shiba’s samen en dan krijg je dat.

    Knuffel van mij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.