Naar de dierendokter.

Vanmorgen moest ik (Miyuki) met baasje mee naar de dierendokter. Mama Rontu had me al gezegd dat ik niet zo eigenshiba’s moest zijn en gewoon even mee moet zodat ze me beter kunnen maken.

Vanaf woensdag middag lijkt het of ik te veel gedronken heb en dan bedoeld vrouwtje daar mee dat het lijkt of dat ik een paar borreltjes op heb. Nou dat is dus niet zo. Ook stond mijn oortje een beetje scheef en dus maakte vrouwtje mijn oortje al schoon, maar dat was eigenlijk helemaal niet vuil (ik was me iedere dag heel goed), maar toch je weet maar nooit. Gisteren toen vrouwtje weer thuis kwam van haar werk was het nog niet over en ze belde gelijk met de dierendokter om af te spreken.

Samen met baasje ging ik er dus heen omdat vrouwtje gewoon moest werken. En wat bleek ik heb een middenoorsbeentjeonsteking. Ondertussen was mijn koppie ook al wat veranderd. Mijn oortje doet niet meer draaien, mijn oogje gaat niet meer dicht en mijn lip hangt er ook maar raar bij. De dierendokter zegt dat waarschijnlijk de ontsteking tegen mijn aangezichtszenuw drukt en dat dat rare koppie geeft. Laten we hopen dat dit het is en dat baasje op tijd met mij bij de dierendokter waren, want anders, daar wil ik nog niet aan denken. Ik heb een antibioticakuur voor 3 weken en ik slik nu net als vrouwtje pilletjes die prednison heten. Over een paar dagen moeten baasje en vrouwtje al wat verbetering zien en weer even met de dierendokter bellen.

Gaan jullie pootjes draaien dat ik weer beter wordt?

2 gedachten over “Naar de dierendokter.

  1. Lieve mama Miyuki, ik ben net terug van vakantie en schrik een beetje van je koppie. Intussen gaat het vast wel weer beter. Dikke knuffel Osha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.