Veranderd.

Vandaag was het dan zover, vrouwtje heeft de werpkist de keuken uit gedaan en de knusse mandjes weer weg gezet.

SONY DSC

Maar niet alleen dat is verander, maar ondertussen zijn mijn (Rontu) puppy’s ook veel veranderd.SONY DSC

Puppy blauw, wat lachen we ons daar mee suf. Hij blijft ondertussen gewoon aan de kin van vrouwtje hangen als hij tegen haar zegt dat hij zin in een flesje melk heeft. Hij wordt ook met de dag groter. Zijn bijnaam is Smurfie.

SONY DSC

 

 

En dan de dame onder het stel, teefje rood. Het blijft de grootste, dikste en donkerste. Haar bijnaam is dan ook Dikkie Dik.

SONY DSC

 

Reutje groen doet het gewoon super leuk. Hij poept misschien wel als de beste en gaat dan ook door het leven met de bijnaam Poepke.

SONY DSC

 

 

En dan reutje zwart. Mister Black en ik kan je zeggen de meisjes (en dan bedoel ik onze mensenvriendinnetjes) vinden hem allemaal de knapste van het stel.

SONY DSC

 

Reutje grijs is op blauw na de kleinste van het stel. Maar hij doet nergens voor onder. Hij heeft de bijnaam Wurmpje.

SONY DSC

 

 

 

Reutje wit. Met zijn mooie bandje om hoort hij een kakkertje te zijn, maar niks is minder waar. Hij is een klein spookje en zijn bijnaam is dan ook Spookie

SONY DSC

En dan de laatste van het stel, reutje paars. Als je zijn bijnaam hoort dan belooft dat wat. Die luid namelijk Miep, en dan niet vanwege zijn geaardheid, maar omdat hij een fiepmiep is.

Verder veranderd ook ieder dag wel het kleurtje van het verband van mij. Zo heb ik rood, groen, geel en wit met blauwe pootjes verband. 

Zo zijn ook de tandjes van die kleintjes aan het veranderen. Ze worden steeds groter en de natte brokjes worden steeds vaker voor droge brokjes verwisseld.

1 gedachte op “Veranderd.

  1. Wij willen blauw nee groen nee zwart nee wit nee paars nee rood nee grijs neeeee allemaal wat een leuke koppies. WIJ KOMEN KNUFFELEN liefs Mo en Tal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.