Licht in de duisternis.

Vandaag was het zover, er zijn puppy’s die hun oogjes open hebben gedaan. Licht in de duisternis is dus wat ze nu kunnen zien. Reutje paars was de eerste met beide oogjes open. Teefje rood heeft een kijkgaatje. Bij alle andere staat het ook te gebeuren, want die hebben al echte spleetjes. Alleen bij reutje blauw is nog niks te zien, maar ja die heeft ook ander dingen te doen, groeien bijvoorbeeld.

Verder zijn de nageltjes van alle puppy’s geknipt door vrouwtje. Lekker klusje met die friemelpuppy’s. Enhu, vanavond gaan we nog lachen, want dan worden die kleintjes ontwormd met van die roze prut. Meestal zitten dan baasje en vrouwtje ook helemaal onder, want dat spul is echt niet lekker en wordt dan het liefste uitgespuugd.

SONY DSC

Hier lig ik (Rontu) weer lekker in een schone werpkist met puppy’s met korte nageltjes, nieuwe strikjes en bijna volle buikjes.

5 gedachten over “Licht in de duisternis.

  1. Vrouwtje Denise wil wel komen helpen met de ontworming, zij heeft al ervaring. Alleen jammer dat we te ver weg wonen om even langs te wippen. Wij zijn nog steeds blij dat alles goed gaat met reutje blauw en dat baasje en vrouwtje een leuke dagje uit hebben gehad. Dikke knuffel Osha.

  2. Wat fijn om te horen dat het goed gaat met de puppies. Wij denken dat het helemaal goed gaat komen met reutje blauw. Kom graag een keer puppy knuffelen binnen nu en een paar weken als jullie dat goed vinden πŸ™‚ Wij hebben namelijk ook nog steeds iets af te geven aan jullie πŸ˜‰ Liefs Celine & de hondjes

  3. Celine; jij mag natuurlijk altijd met mijn kindjes komen knuffelen hoor. Laat maar weten wanneer en ik laat vrouwtje de deur wel open maken.
    Osha; als jullie langs komen kan vrouwtje altijd wel een klusje verzinnen voor je vrouwtje Denise, dus maak je niet al te druk.

  4. Hallo allemaal,

    Wat een goede titel: ‘Licht in de duisternis’, zowel voor de oogjes die nu open gaan bij de meeste pups, als voor het groeien van smurfie! Ook dat is een lichtpuntje toch? We hadden al die tijd al het gevoel dat het wel goed zal komen met hem. Hoe was de Efteling trouwens? Lekker he, even er tussenuit. We hopen dat jullie ervan hebben genoten. We horen het zondag wel weer, gezellig! We kunnen weer niet wachten!

    de Griekjes (nu houden we ‘em er in ook, haha!)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.