Echt zorgenpuppy.

Normaal hebben wij alleen maar leuke dingen te melden als er een nestje puppy’s hier in huis is, maar deze keer is dat niet zo. Je kunt hieraan waarschijnlijk gelijk zien dat een nestje van 8 puppy’s bij een Shiba eigenlijk niet normaal is. Vorige week tijdens de aankondiging van de puppy’s moest vrouwtje al wat treurigs vertellen en vandaag gaat ze het hebben over een zorgenpuppy.

Vanaf zaterdag gaat het namelijk wat minder met puppy blauw. Hij komt bijna niet meer aan en groeit dus ook niet zoals zijn broertjes en zusje. Vrouwtje is dan ook zondagavond met een melkfles aan de gang gegaan. Dit om hem naast de melk van mij (Rontu) hem iets extra’s te geven. Vrouwtje verdacht er namelijk zijn broertjes en zusje van dat ze hem de kans niet geven om zijn buikje rond te eten.

Vanaf maandag middag is ze hem iedere 2 uur aan het verwennen met de fles. Deze gaat er lekker in en als ze hem terug legt bij mij komt hij gelijk nog meer drinken. Gelukkig vind hij mijn melk ook nog lekker!

Maar toch is vrouwtje nog niet gerust en heeft een afspraak gemaakt bij de dierendokter. Morgenmiddag gaat ze er naar toe. Het is zo dubbel; hij huilt niet, heeft geen diarree, spuugt niet, hij eet lekker, kruipt rond, duwt iedereen opzij in de werpkist, maar aankomen doet hij bijna niet.

SONY DSC

Baasje heeft een foto gemaakt van de zwaarste pup en hem. Het grappige is ook dat het het teefje is dat de zwaarste is, normaal wegen die minder dan de reutjes.

1 gedachte op “Echt zorgenpuppy.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.