Visite

Vanmiddag stond in het teken van visite. Samen met het vrouwtje kwam er al visite de straat in rijden die bij ons naar binnen ging en nog voor die weg was er al weer visite.

Reigan was degene die ket zijn vriendinnetje Kita en zijn baasje en vrouwtje de voordeur binnen kwamen stappen. We hebben lekker heel de middag in de tuin genoten. Ik (Keiko) heb heerlijk met Reigan gespeeld. Hij was vorig jaar al mijn lievelingetje, maar nu klikt het nog steeds goed tussen ons.

Ik (Rontu) ben samen met Reigan op de foto gezet. We zagen ze vliegen, maar dat waren de vogeltjes hoor. Nee, gek hebben wij niet gedaan, want ik houd daar niet zo van en zeer zeker niet met een dikke buik.

Ik moet zeggen dat Reigan best wel een beetje op mij lijkt.

Na een hele poos kletsen tussen zijn (Reigans) en ons baasje en vrouwtje zijn we ook nog lekker gaan wandelen. Wat keken de mensen weer raar, 5 dezelfde hondjes, wauw.

Ze hebben gezegt dat als ik weer puppy’s heb dat ze dan weer langs komen. Ben benieuwd, want ze moeten toch echt heel ver rijden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.