Twee reutjes geboren

Vanochtend zijn er twee reutjes geboren uit de combinatie Rontu Joshi del Cazadora Blanca en We-sedso Masamune Keiji.

Hier alvast wat eerste foto’s.

DSC03666_cropped_web

Mama Rontu met beide reutjes aan de melkbar.

DSC03667_cropped_web

Het tweede reutje (links) heeft een crème / witte streep vanuit de nek doorlopen naar het rechter voorpootje. Ook de andere pootjes zijn crème / wit.

DSC03659_edited_web

Het eerste reutje geboren om 05:50 met een gewicht van 231 gram.

DSC03663_edited_web

En het tweede reutje is geboren om 06:44 ook met een gewicht van 231 gram.

12 gedachten over “Twee reutjes geboren

 1. Wouwww gefeliciteerd oma!! Wat zet je toch prachtig unieke puppen op de wereld. Je mag er trots op wezen op zo’n heerlijk stel mannen. Dat witte puntje aan dat staartje vinden wij ook erg leuk. Ik hoop dat mijn vrouwtje een keer mag komen kijken naar je pupjes over een paar weken. Liefs van Kaiya xxxxx

 2. Gefeliciteerd oma!!! Wauw, wat een prachtige puppy’s. Mijn kleine vrouwtje Chantal wil er ook wel één, helaas haar papa en mama niet (alhoewel, ze zien er erg schattig uit!) En…we komen echt kijken hoor, mag ik dan met ze spelen?? Dikke knuffel aan jouw oma en aan de puppy’s, groetjes Yuki.

 3. Leuk dat mijn kroost zo mee leeft met hun pas geboren (half) ooms.

  Jullie baasjes zijn van harte welkom om op visite te komen, maar jullie kunnen beter thuisblijven, want er is toch wel wat spanning tussen mij, mama en Keiko.

 4. Hoi mama, wat leuk, dat ik er 2 halfbroertjes bij heb. En wat een mooie kereltjes zijn het weer! Gefeliciteerd, hoor, ook voor je baasjes. Laat je nu maar lekker verwennen, dat heb je verdiend! Knuffel van je zoon Nagai.

 5. Hoi mama!!Hartelijk gefeliciteerd met mijn 2 (half)broertjes!!! Ze zijn net zo knap als Nagai en ik bijna 2 jaar geleden!
  Mijn 2 kleine bazinnetjes zijn er al helemaal wild van!Mijn Papa baasje ging weer bijna overstag!
  Ik ben momenteel een beetje aan het trubbelen, zoals mijn baasjes zeggen, maar dat komt vanzelf wel weer goed hoor! Ik laat mezelf lekker verwennen, ik vermaak mezelf harstikke goed zo met zijn allen op de bank!!!!
  Heerlijk!!
  Mijn Baasjes wilden dat toch nooit, maar je ziet wel, ik ben ook zo lief, dat ze me wel heel erg verwennen!!
  Nou mama en tantes, allemaal heel erg gefeliciteerd, geniet van de mooie tijd en we volgen het nieuws!!
  Groetjes aan jullie baasjes!!
  Doei!Doei!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.