Vakantie.

De afgelopen week had ons vrouwtje het erg druk, het huis moest weer helemaal gepoetst, er werden allemaal spulletjes gekocht en ook werden er een heleboel spulletjes appart gelegd op de hobbykamer. Wij weten tegenwoordig al wat er dan gaat volgen, Vakantie. We zijn dan ook net met het baasje nog even naar buiten geweest om zometeen ons huisje in te gaan. Morgen loopt op een rot tijd de wekker af (3.30 uur is toch een rot tijd!) om ven later met z’n alle in de auto te stappen. Voor degene die willen weten waar we naar toe zijn geweest en hoe we het gehad hebben, volgende week zijn we er weer.

Hopelijk gaat die week heel lang duren, want vakantie vinden wij altijd leuk.

4 gedachten over “Vakantie.

  1. Heee jullie maken ons wel heeeeel erg nieuwsgierig waar jullie nu weer een week naar toe gaan……..we zijn nu al benieuwd naar die spannende leuke verhalen. Enne hopelijk duurt de week heeeeeeeeel erg langgggggggg.

    Knuffie`s van ons…..tot over 8 uurtjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.