Weer in de auto.

Vrouwtje is al heel de week weer druk bezig. Eerst werken en als ze weer thuis komt de was doen, schoonmaken en spulletjes verzamelen. Nou denken jullie spulletjes verzamelen betekent daar altijd naar Ditsland, maar deze keer is het Zwitserland. Na 4 dagen thuis gaan wij weer eens weg en hopelijk ligt er sneeuw zodat het baasje kan snowboarden en wij samen met het vrouwtje wandlingen maken die we niet snel zullen vergeten.

De spulletjes en onze huisjes staan al weer in de auto en nu mogen wij voor 1 nachtje bij baasje en vrouwtje slapen. Als wij weer wakker worden gemaakt door de wkker gaan we snel even plassen en po…n en dan stappen ook wij weer in de auo om te gaan rijden. We hopen morgen na niet al te veel opstoppingen uitgerust aan te komen zodat we gelijk kunnen gaan wandelen, want ik (Keiko) ben er dan al wel eens geweest maar dat is bijna 4 jaar gelden en wil wel eens kijken of ik er de weg nog weet.

Doeg, houdoe en tot snel!

5 gedachten over “Weer in de auto.

  1. wat is het hier stil zeg. oja dat klopt ook want volgens mij zitten jullie nu in zwiterserland. als je vakantie heb vergeet je alles gewoon sorry daatvoor maar ik hoop dat jullie vandaag veilig thuis zijn gekomen en in duitseland was het niet veel (regen regen en droog geen sneeuw) ik hoop dat jullie meer geluk hebben gehad. tot gaauw

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.