Wachten.

Eindelijk is het dan weer zover, ons baasje is jarig.

We moesten van hem eerst iedereen bedanken voor de felicitaties, want hij vind het leuk dat jullie aan hem gedacht hebben.
Hij kan dat zelf niet doen, want hij is samen met het vrouwtje in de keuken bezig om allemaal lekkere dingentjes te maken.

Wij gaan nou voor de voordeur zitten om alle mensen die vanavond komen te verwelkomen, want die mensen moeten toch echt allemaal door de keuring heen voordat ze binnen mogen komen.
Nou zijn wij gelukkig niet al te streng, ze hoeven ons alleen maar te aaien en ze mogen verder lopen om het baasje een hand, een kus en een cadeautje te geven.

Verder gaan wij straks maar niet bij al die mensen in de weg lopen, we zoeken een lekker plekje op en gaan luieren, naar als ze ons roepen zijn we er als de honden bij, stel je voor dat ze iets lekkers wat het baasje of het vrouwtje gemaakt hebben aan ons wilen geven.

7 gedachten over “Wachten.

 1. Mama, wenst uw baasje maar een gelukkige verjaardag van ons allemaal en nog heel veel wandel- en vliegplezier.
  groetjes en pootje

 2. Maeko jongen van me; dat vliegplezier gaat deze week als het weer een beetje mee wilt werken goed komen baasje gaat op en neer naar Noorwegen vliegen.
  En dat wandelen gaat voor keiko, Miyuki, het vrouwtje en mij ook goed komen, want wij vertrekken morgen weer voor een weekje naar het huisje in Duitsland.

 3. Oeps,sorry maar we waren het glad vergeten.
  Maar beter laart dan nooit, Remco VAN HARTE GEFELICITEERD!!!!!! 8)
  Heb je je een beetje laten verwennen?
  Je verjaardag en eigenlijk van iedereen doen we wel over in zwitserland.
  groetjes aan iedereen. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.