“Ontspannen spelletje” tijdens leren.

Zoals vele van jullie wel weten zit ons vrouwtje op het moment veel met haar neus in de boeken. Vorige week kwam ze thuis van school met een map zo dik, dat is gewoon niet meer normaal. Ras en Gedrag is waar alles wat daarin staat over gaat, maar eigenlijk begint het al bij het ontstaan van de hond. Een hele klus dus, tenminste als we de map van het vrouwtje zien die bijna niet dicht kan.

Maar vrouwtje heeft zich opgegeven voor het spel Secret Paashaas en heeft dan nu als ze even moet ontspannen tijdens het leren wat te doen. Vandaag kreeg vrouwtje haar eerste hint waarmee ze kan gaan puzzelen wie ons als “slachtoffer” heeft.

Diegene moet dan een cadeautje voor ons kopen en dat krijgen wij dan voor Pasen binnen. Wij mogen het pas uitpakken op 1ste Paasdag. Vrouwtje heeft ook een “slachtoffer” waar zij dan weer hints naar toe stuurt en een cadeautje moet maken en opsturen.

Vrouwtje heeft vandaag nog geen tijd gehad om na te denken wie onze Secret Paashaas is, want ze heeft gewerkt en daarna heel lang geleerd. Morgen in haar pauze gaat ze wel even het “ontspannen spelletje” spelen.

Nu gaan we weer lekker bij het vrouwtje liggen. Wij op de zak, op het kleedje, in de bench of in de mand lekker luieren terwijl zij zit te leren. Ach ja, verschil moet er zijn.

4 gedachten over ““Ontspannen spelletje” tijdens leren.

  1. Ppffff, wat een denkwerk moeten mijn hersens verrichten zeg. Leren voor gedragstherapie en dan ook nog dit. Wat moet ik met een pure reep chocolade, oké opeten tijden het leren is 1 ding, maar met dit spelletje weet ik het nog niet. Zit aan donker te denken, Black en Tan zeg maar, maar ja dan nog weet ik niet veel meer. Op naar de volgende hint. Heb ik weer meer om over na te denken, oeps als mijn hersens dat maar aan kunnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.