Een lieve Sinterklaas.

Gisteren had Sinterklaas al lekker dingetjes voor ons op het pakjesontbijt. Maar toen vrouwtje vanmiddag onze bakjes in de dierenwinkel ging halen schrok ze zelf een beetje. Waren wij dan zulke lieve hondjes? Het zal wel, want kijk maar wat er allemaal in onze bakjes zat.

SONY DSC

Lieve Sinterklaas bedankt! Erg leuk dat u ook voor al de puppy’s wat gebracht had.

1 gedachte op “Een lieve Sinterklaas.

  1. Zo’n dierenwinkel wil ik ook in het dorp waar ik mijn bakje kan brengen. Vrouwtje zegt dat het hier niet is en dat ik moet wachten tot 5 december en heeeel erg lief moet zijn. (Maar dat ben ik natuurlijk altijd al)Dikke knuffel Osha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.