Geen vervuiling.

Wat lachen wij al veel om die kleintjes. Gisteren avond zaten baasje en vrouwtje gezellig met de buurtjes wat te kletsen aan tafel en toen zagen ze meneer blauw uit de werpkist komen glijden. Hihi, daar heb je die kleine weer was wat ze dachten. Maar toen werd hij ineens heel groot in hun gedachten en waarom, nou lees maar.

Die kleine weet dus al heel goed dat er meer is als de werpkist, omdat hij natuurlijk uit de kist komt om de fles te krijgen en hij wil dus zijn huisje niet vervuilen. Hij ging gewoon op 20 centimeter van de werpkist af zitten po..en. Knap toch.

Vanavond deed dat ook teefje rood. Zij deed het nog beter, want haar nieuwe baasje en vrouwtje stonden er namelijk op te kijken en liet dus ook aan hun zien hoe knap ze al bezig is met groot worden.

SONY DSCVerder kan vrouwtje over een paar weken een eigen hondenwinkeltje beginnen. De kast gaat namelijk al erg vol staan met spulletjes voor de puppy’s. Geboortecadeautjes mee brengen is hier heel normaal en omdat het deze keer 7 puppy’s zijn komt de kast erg snel vol te staan. Oké, ook voor ons zijn er dingen hoor, want wij worden ook niet vergeten. Kluifjes, tandenborstels en varkensoortjes, wij lusten het allemaal, maar mogen het niet allemaal gelijk opeten, want dan worden we worstjes op pootjes zegt vrouwtje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.