Buikje.

Bijna 3 weken geleden maakte baasje een foto van mijn buikje en vandaag deed vrouwtje het zelfde. Als jullie goed kijken kunnen jullie zien dat hij echt wel gegroeid is.

SONY DSC

Oké ik ben op vakantie en daar eet je altijd meer dan thuis maar ik weet zeker dat dit niet alleen door veel eten komt. Vrouwtje zag trouwens gisten voor het eerst mijn puppy’s bewegen, maar ik voelde ze al langer trappelen.

5 gedachten over “Buikje.

  1. Wow, wat heb jij al een dikke buik zeg. Daar zitten vast wel meer puppy’s in dan 2! Ik begin nu super nieuwsgierig te worden. Dikke knuffel Osha.

  2. Dat is al een behoorlijke buik hoor oma! Wij hopen stiekem dat er meer dan 2 pupjes in verstopt zitten (en vooral een rood zusje voor mij). Wij kunnen al niet meer wachten tot ze geboren worden! Liefs Kayra.

  3. Haalo Oma, nou je buik is echt wel gegroeid zeg! Dat valt vast niet mee met wandelen. Wij zijn hier allemaal erg nieuwsgierig naar de puppy’s. Gezond blijven en veel sterkte met die buik!! Groetjes Yuki.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.