Knappe Tenshi Yoi Shiba’s

Gisteren een show gehad in Hoogstraten (B) wat eindigde in een topdag voor ons.

Ik ging samen met Mariska en Tatsu en Sakai op pad en dit clubje is een garantie voor gezelligheid en kroelen. Pas laat waren de Shiba’s aan de beurt, maar dat gaf helemaal niks. Lekker kletsen en shoppen met Mariska hoort er ook bij. Ook moest Tatsu nog even netjes knap gemaakt worden, want is erg in de rui.

 

Mariska showde met leifde allebei de honden. Tatsu was de eerste en hij stond met nog een reu in de ring en werd door de keurmeester als eerste geplaatst. Later bleek dat hij een U-tje had en zijn concurrent een ZG. Wauuuwww, mijn dag kon al niet meer stuk. Toen was de beurt aan Sakai. 5 reuen in de ring en ik moet zeggen hij kan beter lopen, maar werd toch als eerste geplaatst. Waauuuuww, wat een dag! Toen moest er gelopen worden voor de beste reu en Sakai won. Joeeepppiieee. Toen werd er gestreden voor Shiba van de dag en de reu won. Gillen is wat ik deed wwaauuuuu, wat een topdag! Tatsu moest ook nog de ring in om te strijden tegen de beste teef voor reserve Shiba, maar dat hij die voor moest laten gaan snapte ik volkomen.

 

Wat wel leuk was was dat onze beide heren de erering in moesten. Tatsu ging voor de keuring beste jeugdhond van de show en Sakai voor beste van grasgroep 5. Helaas moesten ze beide gelijk de erering weer verlaten, maar ja dit was al een geweldige dag voor Tenshi Yoi.

 

Moe maar voldaan kwamen we om 17.30 thuis,we dachten vroeg thuis te zijn omdat we zo dichtbij huis waren, maar helaas. Ik zelf lag al om 19.15 uur in mijn bedje en ging dromen van de leuke, gezellige en super dag die ik gehad had.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.