Eerste stamboombezoekje.

Wat eigenlijk het tweede stamboombezoekje zou worden werd door de gebeurtenissen rondom opa nu dus het eerste stamboombezoekje. Helaas moesten we de gene die als eerste gepland stond afzeggen.

Het was wel een beetje raar hoor, want we namen niet alleen de stamboom en de vliegende eend mee, maar ook de pup zelf. Hoe dit komt, nou die kleine Tsukai heeft zoals jullie al hebben kunnen lezen namelijk 3 nachtjes bij ons geslapen omdat zijn baasje en vrouwtje iets te vieren hadden.

Zodoende reden we vandaag met Tatsu en Tsukai naar Dordrecht toe. Hier wordt altijd gezegd; hoe dichter bij dort hoe rotter het word, maar daar geloven wij niet meer in. Het was er echt super gezellig. We hebben een stuk langs de haven en door het centrum.

 

Wat bofte we met het heerlijke weer.

We hebben lekker zitten kletsen, eten en drinken met het baasje en de vrouwtjes van Tsukai.

En wat doet die kleine het leuk thuis, dat is toch ook altijd maar weer afwachten. Dat is dan ook de reden dat wij altijd de stamboom gaan brengen, we zijn gewoon super nieuwsgierig.

Aanstaande zondag gaan we naar Heinkenszand toe om daar te gaan kijken hoe het met Teijo gaat. Vrouwtje gaat van de week de andere baasjes ook bellen om een afspraakje te maken om langs te gaan, want wat willen ze die kleintjes weer graag zien.

2 gedachten over “Eerste stamboombezoekje.

 1. Hoi allemaal,

  Ook wij vonden het supergezellig dat jullie op visite waren bij ons. Kai heeft jullie wel effentje gemist, vooral omdat hij niet meer kon stoeien met zijn lieve broerje! Maar de vliegende eend maakt eenhoop goed, dat is echt een succes, hij vliegt regelmatig bij ons door de kamer! Namens Kai heel erg bedankt en tot gauw! Dikke knuffel van ons allemaal.

  de Griekjes

 2. Vandaag is het 14 april!!!!
  Alweer 7 jaar, gefeliciteerd zusje Rontu met onze verjaardag.
  Dikke knuffel van je broertje Khoda.
  Groetjes ook van Banshu en mijn baasjes voor jullie allemaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.