Afsheid.

Vandaag nemen we dus echt afscheid van twee schatjes. Eerst gaat Taiko en daarna gaat Tsukai met hun nieuwe baasjes en vrouwtjes mee.

Toen wij vanmorgen vroeg beneden kwamen stond de tafel helemaal vol. Dit waren alleen de welbefaamde puppypakketten voor deze twee puppy’s. Zeg nou eerlijk het wordt met het jaar meer.

SONY DSC

Wel zit er nu iets heel speciaals in het pakket, namelijk de eerste Tenshi Yoi agenda.

Zo nu is het wachten op de baasjes en vrouwtjes, wij gaan nog even spelen.

En inderdaad was het maar even spelen, want rond de klok van 10 uur waren de baasjes en het vrouwtje van Taiko er al. Nadat het nodige papierwerk gedaan was ging weer de deurbel. Het baasje en de vrouwtjes van Tsukai stonden nu ook voor de deur. De laatste dingentjes werden verteld en ook een mini puppycursus werd gedaan en toen was het tijd voor Taiko om te gaan.

SONY DSC

Wij wensen de familie Staaks veel plezier met Taiko en we hopen hem nog eens tegen te komen als wij op weg zijn naar Duitsland en in Venlo een tussenstop maken.

Toen werd het tij om de papierwinkel van Tsukai te gaan doen zodat ook deze schat redelijk op tijd thuis zou zijn.

SONY DSC

Ook de familie Saplateras wensen wij veel plezier met deze kleine man. Wees consequent, want dat heeft deze kleine deugniet echt nodig. Ook zouden wij het leuk vinden dat als jullie naar jullie vrienden gaan gewoon aanbellen en even komen bijkletsen.

Zozo, nu hebben we nog 5 puppy’s in huis en toch is het rustig. Wat moet dat morgen worden als er nog 2 weg gaan? In ieder geval wordt het uitlaten een stukje makkelijker, want ieder riempje dat we minder hebben is een genot. Begrijp ons niet verkeerd, maar heb je wel eens met 7 puppy’s tegelijk uitgelaten. Hihihi, wij wel en de riempjes waren dan ook 1 warboel voor je de hoek van de straat om bent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.